Over ons

Dutchdelicacies.com is geboren uit een gemis van onze oprichter tijdens zijn jeugd. Zijn vader werkte voor een groot internationaal bedrijf en hierdoor verbleef het gezin voor een periode van meer dan 11 jaar buiten de Nederlandse landsgrenzen. Een groot deel van zijn jeugd heeft hij dan ook meegemaakt dat de meegenomen kaas gekoesterd werd, de drop op rantsoen was, en wanneer er boterhammen met hagelslag werden belegd, zijn zusjes altijd meekeken hoeveel er dan gebruikt werd, immers er waren maar een paar pakken in huis en daar moest lang mee gedaan worden. Met de komst van Dutchdelicacies.com hopen wij dit voor de huidige generatie wat te verminderen.

Dutchdelicacies.com is een delicatesse bedrijf gevestigd in onze Hofstad, Den Haag. Onze missie is om een maatoplossing te bieden voor onze klanten met de hoogste kwaliteit producten, waarbij service en klantvriendelijkheid bij ons voorop staan.

Wij willen uiteindelijk uitgroeien tot de Hollandse Harrods, de allerbeste producten waarbij geen enkel verzoek van een klant te gek is. Wanneer u dan ook niet (precies) vindt wat u zoekt in ons assortiment, schroom niet om contact op te nemen want dan kunnen wij kijken of er een maatoplossing van toepassing kan zijn voor u.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan www.dutchdelicacies.com,

Heel veel winkel plezier toegewenst!

copyright dutch delicacies 2019